Over de stichting

Wat in 2010 door twee moeders is gestart als een inzameling van nieuw en 'zo goed als nieuw' speelgoed voor kinderen voor wie een pakjesavond niet vanzelfsprekend is, is inmiddels uitgegroeid tot een stichting die kinderen (en hun ouders!) verspreid over Nederland blij maakt op 5 december. En de ambitie is groot, de komende jaren zal het aantal aanvragen voor een Sinterklaascadeaupakket blijven groeien en daarmee de activiteiten en samenwerkingen van Stichting Sintvoorieder1

Sintvoorieder1 onderscheidt zich door nieuwe en 'zo goed als nieuwe' cadeaus in te zamelen en te doneren. Kinderen ontvangen soms dezelfde cadeaus dubbel, of hebben speelgoed dat bijna niet is gebruikt en als nieuw is. Ook veel bedrijven hebben voorraden die wij kunnen gebruiken als cadeau: zoals relatiegeschenken of goede producten met een kleine, vrijwel onzichtbare, beschadiging. Zo draagt Sintvoorieder1 bij aan een circulaire economie en om onnodige verspilling te voorkomen.

Ben je benieuwd hoe het er aan toe gaat in ons pakhuis? Bekijk deze video waarin Esther een rondleiding geeft aan Sinterklaas!

Estjer en Sinterklaas


Hoe het begon

Het verhaal van Esther Blom, oprichtster en directeur van de stichting.

Wie zijn wij

Een team van ruim 50 bevlogen vrijwilligers is het hele jaar dagelijks in de weer om Sinterklaasavond voor de doelgroep mogelijk te maken.

Wat we doen

We hebben een missie en die is heel simpel: ieder kind verdient een cadeau op 5 december. Maar wat komt daar allemaal bij kijken?

Waar komen we in actie

De stichting is actief in verschillende regio's en groeit hard.

ANBI en jaarverslagen

Alle informatie over onze activeiten en Stichting overzichtelijk op een rij.

Vrijwilligersbeleid

Lees hier meer over ons vrijwilligersbeleid.

Maatschappelijke partners

Stichting Sintvoorieder1 helpt kinderen individueel. Wij werken van het begin af aan samen met maatschappelijke organisaties.

Newsletter

Meld je aan voor de nieuwsbrief