Cadeaupakket aanvragen

Ieder kind verdient een cadeau op Sinterklaasavond. Stichting Sintvoorieder1 wil zo veel mogelijk kinderen blij kunnen maken en werkt hiervoor samen met intermediairs. Op die manier kunnen wij er zeker van zijn dat de cadeaupakketten op de juiste plek terecht komen en dat privacy van de kinderen en hun ouders wordt gewaarborgd.

LET OP voor nieuwe aanvragen: vanaf 24 november kunnen de cadeaupakketten alleen nog opgehaald worden bij ons pakhuis in Leidschendam. Eerdere aanvragen worden nog wel uitgereden of gebracht zoals afgesproken. 

Stichting Sintvoorieder1 hanteert enkele voorwaarden voor het aanvragen van een cadeaupakket voor kinderen. Neem in het geval van twijfel altijd even contact met ons op.

  • Alleen instanties of intermediairs kunnen cadeaupakketten aanvragen voor hun cliënt(en)
  • Cliënt ontvangt geen Sinterklaascadeau via een andere (Sinterklaas) stichting of organisatie
  • Cliënt heeft geen cadeaubon aangevraagd bij Stichting Kinderhulp (actie Pepernoot)
  • Indien cliënt is aangesloten bij een voedselbank, kan het zijn dat hij al een cadeaupakket ontvangt. Neem contact op om dit met ons te verifiëren.

Aanvragen cadeaupakket

Als intermediair kun je bij ons terecht voor het aanvragen van een Sinterklaascadeaupakket.

Let op: doe je vanaf 24 november een nieuwe aanvraag? Dan kan je het cadeaupakket alleen nog komen ophalen in ons pakhuis in Leidschendam. 

Onze maatschappelijke partners

Stichting Sintvoorieder1 helpt kinderen individueel. Wij werken van het begin af aan samen met maatschappelijke organisaties.

Newsletter

Meld je aan voor de nieuwsbrief