Word vrijwilliger

Help als pakhuismedewerker

Vrijwilligerswerk heb je in alle soorten en maten. Wat je ook doet, je draagt bij aan een fijn Sinterklaasfeest voor kinderen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Tijdens het Sinterklaasseizoen 2022 zijn we fantastisch geholpen door honderden vrijwilligers. 

Bij Sintvoorieder1 kunnen we jouw hulp van augustus t/m december 2023 goed gebruiken in ons pakhuis in Voorburg. Je gaat aan de slag met het feestelijk inpakken van de cadeautjes of je zorgt voor een meer logistieke taak waardoor de pakketten goed gesorteerd staan voor de aflevering. Het kan ook zijn dat je met een checklist en een kritische blik bepaalt welke cadeautjes geschikt zijn en voor welke leeftijdsgroep ze gesorteerd mogen worden. Dit doe je onder leiding van coördinatoren die ervoor zorgen dat jouw tijd zo nuttig mogelijk wordt besteed.

Een dag in het pakhuis begint om 10.00 uur en eindigt om 15.00 uur. Een avond helpen begint om 19.30 uur en eindigt om 22.00 uur. In ons pakhuis werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM.

Houd onze website in de gaten voor nieuws over het aanmelden als vrijwilliger voor seizoen 2023.

Heb je andere vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen of gebruik ons contactformulier.

Newsletter

Meld je aan voor de nieuwsbrief