Word vrijwilliger

Help als pakhuismedewerker

Vrijwilligerswerk heb je in alle soorten en maten. Wat je ook doet, je draagt bij aan een fijn Sinterklaasfeest voor kinderen voor wie dat niet vanzelfsprekend is.

Bij Sintvoorieder1 kunnen we jouw hulp goed gebruiken in het pakhuis. Je gaat aan de slag met het feestelijk inpakken van de cadeautjes of je zorgt voor een meer logistieke taak waardoor de pakketten goed gesorteerd staan voor de aflevering. Het kan ook zijn dat je met een checklist en een kritische blik bepaalt welke cadeautjes geschikt zijn en voor welke leeftijdsgroep ze gesorteerd mogen worden. Dit doe je onder leiding van coördinatoren die ervoor zorgen dat jouw tijd zo nuttig mogelijk wordt besteed.

Een dag in het pakhuis begint om 10.00 uur en eindigt om 15.00 uur. Een avond helpen kan ook en begint om 19.30 uur en eindigt om 22.00 uur.

Let op: voor dit seizoen is er geen plek meer om te komen helpen in het pakhuis. Houd onze website in de gaten voor de start van het aanmelden als vrijwilliger voor seizoen 2023.

Je kunt je nog wel aanmelden, maar je komt op de reservelijst terecht. Zodra je het onderstaande formulier hebt ingevuld ontvang je een e-mail met daarin jouw persoonlijke vrijwilligerscode (dit kan 10-15 minuten duren). Je ontvangt een tweede mail met een link waarop je je kan aanmelden voor de dag(en) van jouw voorkeur. Je staat reserve en wij nemen contact met je op als er een plekje vrij komt of we contacteren je volgend jaar. Vergeet niet je spam folder te checken! 

Heb je andere vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen of gebruik ons contactformulier.

In ons pakhuis werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM.

Newsletter

Meld je aan voor de nieuwsbrief