Teamuitje in het pakhuis

Teambuilding in het pakhuis

Ben je op zoek naar een leuk en zinvol uitje voor jou en je collega's? Kom dan helpen in ons pakhuis. in Voorburg!

De werkzaamheden bestaan onder andere uit: inpakken van Sinterklaascadeaupakketten, sorteren van gedoneerd speelgoed (op leeftijd en geschiktheid om cadeau te doen), batterijen toevoegen aan speelgoed, knutselpakketten maken etc. Dit ga je doen onder begeleiding van een aantal van onze kernteamleden die ervoor zorgen dat jullie een fijne dag/avond hebben en met een voldaan gevoel weer de deur uit gaan.

Je kan een dag of avond komen helpen in ons pakhuis waar koffie, thee, koude dranken en natuurlijk heel veel Sinterklaassnoepgoed onbeperkt aanwezig zijn. Wil je beginnen met een lunch of warme maaltijd, eindigen met een borrel met hapjes of tips voor een restaurant om af te sluiten? Wij werken samen met een aantal lokale ondernemers en kunnen daarom veel voor je regelen. 

Misschien vind je het ook leuk om je collega's bij aanvang een polo te geven met ons logo, ons motto en 'supporter van Sintvoorieder1' erop om te dragen tijdens het werken in het pakhuis (en daarna mee naar huis te nemen) of wil je na afloop een gevulde 'goodiebag' meegeven.

Ook kun je ons helpen door een eigen actie op te zetten! Wat dacht je van een cadeau of chocoladeletter-inzameling? We hebben een aantal ideeën voor je op een rijtje gezet.  

Wil je een teamuitje organiseren? Of heb je zelf ideeën of wil je met ons brainstormen over andere mogelijkheden, geef dit dan aan in ons aanmeldformulier. Hopelijk tot snel!