Geld doneren

Elk kind telt op 5 december

De cijfers van SCP geven aan dat maar liefst 300.000 kinderen opgroeien in armoede. In Nederland is dat 1 op de 12 kinderen Voor deze gezinnen is het moeilijk om in basisbehoeften als eten te voorzien. Daarnaast zijn er kinderen die opgroeien in verborgen armoede. Dat Sinterklaas het huisje van al deze kinderen overslaat, is niet uit te leggen aan een kind. Vooral als zij zien dat vriendjes, klasgenoten en buurtkinderen wél cadeautjes krijgen. De sociale en emotionele impact van geen Sinterklaascadeau is dan ook erg groot voor deze kinderen. Want ieder kind is lief geweest en verdient een cadeau op 5 december. Help jij mee om hen dit jaar een fijne Sinterklaasavond te bezorgen?

Voor slechts €20,- kunnen wij een kind al een heel mooi cadeaupakket samenstellen met daarin o.a. een hoofdcadeau, iets te lezen en te knutselen, een gadget, een knuffel of toiletartikelen, alles afgestemd op zijn of haar leeftijd.

Met jouw donatie kopen wij de verschillende cadeautjes in waardoor elk kind een eigen pakket kan uitpakken met uiteraard een gedicht en chocoladeletter of snoepgoed erbij.

Kies voor een eenmalige donatie:

Of steun Stichting Sintvoorieder1 met een periodieke donatie: