Wie zijn wij

Even voorstellen

Sintvoorieder1 draait volledig op vrijwilligers. Iedereen binnen onze Stichting - vrijwilligers, kernteam en bestuur - doet het vanuit zijn of haar hart. Ieder jaar zorgen wij ervoor dat duizenden kinderen een fijne Sinterklaasavond kunnen vieren. Iedereen is welkom om bij onze stichting vrijwilligerswerk te doen.

Wij proberen hiervoor via een grote diversiteit aan kanalen mensen uit te nodigen om ons mee te komen helpen. Hierdoor wordt er niet alleen veel werk verzet, maar bieden wij ook een podium voor mensen om elkaar te ontmoeten.

Sintvoorieder1 is een organisatie is die totaal op vrijwillige inzet drijft. Wij willen uitdragen hoe leuk het is om vrijwilligerswerk te doen, hoe laagdrempelig het kan zijn om een keer mee te komen helpen en hoe verrijkend het kan zijn om te geven en/of te delen. Hierdoor kunnen wij onze organisatie zo plat en gelijkwaardig mogelijk houden. En kunnen onze uitgangspunten zoals "zeggen wat je doet, en doen wat je zegt" makkelijker tot zijn recht komen.

De dagcoördinatoren

De 10 dagcoördinatoren zorgen ervoor dat alle activiteiten rondom het verzamelen, inpakken en het vervoer van de kadootjes op rolletjes loopt.

Barbara M.

Barbara M.

Den Haag
barbaram@sintvoorieder1.nl

Barbara J.

Barbara J.

Den Haag
barbara@sintvoorieder1.nl

Roos

Roos

Amsterdam/Bunschoten
roos@sintvoorieder1.nl

Mariëtte

Mariëtte

Amsterdam/Bunschoten
mariette@sintvoorieder1.nl

Het bestuur & directeur

Het bestuur van de Stichting Sintvoorieder1 bestaat uit 6 enthousiaste leden die zich vrijwillig inzetten voor de stichting. Graag stellen we ons team aan je voor.

Heb je vragen of gewoon een goed idee? Laat het ons weten!

Esther

Esther

Founder & Directeur

Stefan

Stefan

Penningmeester

Angelique

Angelique

Bestuurslid

Astrid

Astrid

Bestuurslid

Jacqueline

Jacqueline

Bestuurslid

Helewise

Helewise

Secretaris

Newsletter

Meld je aan voor de nieuwsbrief