Stichting Sintvoorieder1 wint LEF-prijs 2022

Stichting Sintvoorieder1 wint LEF-prijs 2022

De LEF-Prijs wordt ieder jaar georganiseerd door De Maatschappij Rotterdam. Zij doen dit, zoals zij zelf stellen 'voor initiatieven die LEF hebben door anders te zijn, anders te doen en anders te denken'.

Onze stichting zet zich sinds 2010 in om op een duurzame en eerlijke manier nieuw en 'zo goed als nieuw' speelgoed in te zamelen en te doneren. Dubbel ontvangen cadeaus, nauwelijks gebruikt of ongebruikt speelgoed, maar ook bedrijven met een overschot in de voorraad. Wij geven kinderen hiermee in zichtbare en verborgen armoede een Sinterklaascadeau. Op deze manier draagt Sintvoorieder1 bij aan een circulaire economie en voorkomen wij onnodige verspilling.

Esther: "Yes geweldig! Sintvoorieder1 heeft De LEF-Prijs Rotterdam gewonnen. Ik ben heel trots op onze stichting en op ons kernteam van vrijwilligers. Deze prijs is een bevestiging van ons bestaansrecht en ook een waardering van het werk dat wij al 13 jaar doen.

Bedankt De Maatschappij Departement Rotterdam voor het organiseren van een Inspirerende middag en het toekennen van de prijs aan onze stichting. Dank ook aan STONE | Interim & Detachering en YipYip - app design & development voor het mede mogelijk maken van deze prijs.

Ook onze mede-winnaars gefeliciteerd, Kaapse Brouwers, CurrentWerkt en Lunch Bunch NL.

Graag wil ik speciaal Kirsten Ruiter bedanken voor het nomineren van onze stichting en het geloven in ons verhaal.

We gaan vanaf vandaag weer door met onze missie, 22.500 cadeaupakketten doneren voor Sinterklaas 2022."

Lef!

Newsletter

Meld je aan voor de nieuwsbrief