Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen


Komen mijn kinderen in aanmerking voor een Sinterklaascadeaupakket?
Binnenkort vind je alle informatie voor het aanvragen van een cadeaupakket op deze website.


Ik wil wel helpen, maar heb niet veel tijd. Kan ik toch bijdragen?
Zeker kan je helpen! Van september tot en met eind november kan je je inschrijven om een avond of weekenddag te komen helpen in ons pakhuis. Kijk hier wanneer je kunt helpen. Ook zoeken wij regelmatig vrijwilligers die specifieke thema's op willen pakken. Dit kan vaak vanuit huis en in een paar uur per maand. Kijk hier voor onze huidige vacatures.


Ik heb speelgoed waar nauwelijks mee gespeeld is, is dit geschikt om te doneren?
Als je twijfelt of het speelgoed goed genoeg is om te doneren, kijk dan hier om te bekijken of het voldoet aan onze eisen.
Is het niet goed genoeg om door te gaan voor nieuw, maar nog wel goed om mee te spelen? Breng het dan naar onze partners van de weggeefwinkel van het Vadercentrum in Laak of de stichting Escamp voor vrouwen. Ook kan je het speelgoed doneren bij een goed doel of kringloopwinkel bij jou in de buurt. Zij zorgen dat je gebruikte speelgoed bij kinderen belandt die dit anders niet zouden krijgen.


Waar kan ik mijn cadeaus naartoe brengen?
Je kunt je cadeaus brengen naar ons pakhuis in Leidschendam of Bunschoten. Kijk hier voor de openingstijden. Je kunt ook wachten tot de grote actie die wij begin september zullen houden met onze partners van de lokale media. Houd ons in de gaten, of meld je aan voor de nieuwsbrief, om te horen waar en wanneer de actie zal zijn.


Wat kost het om Sinterklaascadeaupakket te krijgen?
Als je behoort tot onze doelgroep, zul je het pakket kosteloos ontvangen via een van onze maatschappelijke partners.


Wat verdienen jullie hieraan?
De stichting Sintvoorieder1 wordt op dit moment volledig gerund door vrijwilligers. Onze vrijwilligers ontvangen hiervoor geen betaling of vergoeding.

Newsletter

Meld je aan voor de nieuwsbrief